Menü Bezárás

Az A-GRAFI Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság precíziós polimer kidolgozó gépének fejlesztése

 

A kedvezményezett neve: A-GRAFI Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: „Az A-GRAFI Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság precíziós polimer kidolgozó gépének fejlesztése”

A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.7-15-2016-01297

A szerződött támogatás összege: 30 825 650 Ft

A támogatás mértéke: 60.57 %

A projekt tartalmának bemutatása:

A fejlesztés tárgya egy PRECÍZIÓS POLIMER KIDOLGOZÓ gép. Célkitűzés egy olyan módszer kialakítása, amely a levilágított anyagra jutó polimerizációs kristályosító fényt merőlegesen hullámokból álló, de egymással párhuzamos nyalábbá változtat.

Az újdonság, amivel ez a készülék többet tud majd a jelenleg piacon levőknél az, hogy az uv fény reflexiójából adódó hibát kiküszöböli, így vitathatatlan minőségű lesz a végtermék. A kifejlesztendő precíziós polimer levilágító géppel készítendő polimer lenyomati képek éles szellemkép mentes lenyomatok lesznek.

A géppel szemben támasztott elvárások:

  • Kis helyigény! Maximális befoglaló tervezett méret 50cm x 40cm x 35 cm.
  • Olcsó üzemeltetés!
  • Nagy termelékenység! Alacsony eladási ár!
  • A technológia miatt a minőségi hiba kiküszöbölése!

A projekt során gép kialakítását egy külső minősítésre alkalmas cég végezi technikusaink támogatásával, majd az elkészült prototípuson a méréseket technikusaink fogják elvégezni. Ez utóbbit addig végezzük, míg elérjük a feltételekben megszabott paramétereket, majd a működtetési tesztet futtatjuk.

A fejlesztés folyamán cégünk alkalmazza a piaci újdonságokat, amelyek felhasználó baráttá teszik a készülék működését, nevesítve a tasakos fotópolimert, az alternatíva flakonos kiszereléssel szemben, és film készítés helyett a nyomtatott film felhasználását. Fejlődési lehetőség a minőségi hibát jelentő műszaki problémák megoldása melyet az alábbi folyamatok szabályozásával fogunk megoldani.

A kereskedelembe hozatalra alkalmas állapotba piacra bocsátjuk a rendszert.

Célunk a nagykereskedelmi tevékenységünk erősítése, a hazai piac mellett új nemzetközi piac megcélzása főként Szlovákia, Horvátország, Szlovénia, Románia.

A piacra jutást a projekt megvalósítása során médiakampány és kiállításokon való megjelenéssel indítjuk el.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.06.30.