Menü Bezárás

Egyéb szolgáltatásaink

 

Fénymásolás

Színes és fekete-fehér fénymásolást vállalunk nagy darabszámban is. 

 

Nyomtatás

Színes és fekete-fehér nyomtatás kartonra vagy fénymásolópapírra CD-ről, Pendrive-ról, memóriakártyáról, weboldalról, e-mail-ből.

 

Szkennelés

A/3-as méretig (420x297mm), rövid határidővel. A szkennelt képet elviheti pendrive-on, CD-n vagy lehetősége van e-mail-ben elküldeni.

 

Laminálás

Lamináló gépünkön kártya mérettől A/3-as méretig (420x297mm) tudunk nyomatokat az igénybevételnek megfelelő fóliával ellátni.

 

Spirálozás

Műanyag spirálozás, fehér és fekete színben, választható elő- és hátlappal, utólag bontható, bővíthető kötési lehetőséget kínál. Vállalunk fém spirálozást is az igényes megjelenésért. Választható színek: fekete és fehér

 

Diplomakötés akár 1 óra alatt!

Az alap ár tartalmazza a Szakdolgozat vagy a Diplomamunka feliratot 9mm-es betűkkel, alul pedig a nevet és a dátumot 5,5mm-es betűvel. Lehetőség van több felirat elhelyezésére illetve gerinc aranyozásra is.

 

Tamponnyomás

A tamponnyomás az emblémázáshoz leggyakrabban használt nyomdai technológia. Sík és ívelt felületű műanyag, fa- és bőrtárgyakon, kisebb méretű, festett, 1-4 színű feliratok kivitelezésére alkalmas eljárás, amely a kép legapróbb részleteit is kiválóan visszaadja. A tamponnyomás elsősorban az alábbi ajándéktárgyakra alkalmazható: toll, tollkészlet, ceruzakészlet, PenDrive, számológép, dugóhúzó, ajándékszett, üvegnyitó hűtőmágnessel, kisrádió, blokktartó papírral, jégkaparó, kulcstartó, műanyag termosz, bűvös kocka stb.

 

Szitanyomás

A szitanyomó eljárás keretre feszített, finom szövésű szitaszöveten megfelelő eljárással létrehozott sablonon keresztül, festéknyomással végzett nyomtatás. A szitanyomás elsősorban az alábbi nyomathordozókra alkalmazható: póló, esernyő, sapka, táska, szatyor, bőrönd, pénztárca, autóillatosító, névkártya, céges papír, meghívó, papírszatyor, öntapadós matrica, vonalzó, CD, CD-R, DVD, DVD-R