Menü Bezárás

Bélyegzőkészítés

A lenyomatot biztosító bélyegzőgumiformát lézergravírozással, sav- és lúgálló gumilapból készítjük, ami jelenleg a világ legkiemelkedőbb minősége ebben a témában. Előnye a polimeres-átlátszó-bélyegzőgumival szemben, hogy időtálló, és nincsenek a felhasznált festékanyaggal kapcsolatban kötöttségei.

Fanyelű bélyegzők
Lehetőség van hagyományos fa- vagy műanyag nyéllel szerelt bélyegzővel lenyomatot készíteni festékpárna használatával különböző felületekre: fára, papírra, műanyagra vagy textilre. Ez esetben van lehetőség akár 10 cm x 20 cm-es lenyomat készítésére is. A lenyomat méretének csak a festékpárna mérete szab határt.

Önfestékező bélyegzők
Az önfestékező bélyegzők közül a TRAXX, a COLOP és a TRODAT bélyegzőházait forgalmazzuk. Az önfestékező a bélyegzőgumit a festékkel átitatott párnába szorítja, és lenyomáskor a festékezett felületet a célfelületre fordítja, és lenyomatot hagy. A bélyegzőház milyenségét a lenyomat mérete és a használati terhelés függvényében érdemes megválasztani.

Dátum- és számszalagos bélyegzők

Dombornyomók
Olyan bélyegzőtechnológia, ahol a lenyomat nem festékezett, hanem a papír felületén (80-100g) domború nyomatot hagy, mely hitelesítésre kis mértékben alkalmas.

Fém-, dátum-, kelet-, érkeztető bélyegzők
Postai és banki érkeztető, mely speciálisan maradandó lenyomatot hagy a papíron fizikálisan is. Előnye, hogy a lenyomat a papír sérülése nélkül nem távolítható el.

Válasszon termékeink közül és rendelje meg MOST!

TRAXX

TRODAT

COLOP